Bekijk onze webshop

Op zaterdag kunt u ons vinden opde Gordiaanmarkt en het Lelycentre te Lelystad
Contact

De Pindabranderij

Contact


Hoewel wij u het liefst op de markt zien om u te laten delen in onze kennis van en passie voor pinda's, noten, zuid-vruchten en zaden kunt u gebruik maken van de informatie op onze website. Heeft u vragen over onze producten of andere zakelijke vragen en of opmerkingen en worden deze niet op de website beantwoord? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, telefoon nummer of kom eens langs op de markt.


André Boontjes: 06-12139561
André Boontjes sr: 06-53717797

Postadres en opslag
Zuiderdijk 13
1606ME Venhuizen

E-mail: andre@pindabranderij.nlVul onderstaand formulier in, velden met een ster zijn verplicht.

** Let op! ** Klachten over op de markt gekochte producten kunnen wij niet via e-mail behandelen! Wij vragen u het product luchtdicht te bewaren en mee te brengen bij een eerst volgend bezoek aan ons op de markt. Wij kunnen het product dan namelijk zien, ruiken en proeven waardoor wij ook beter kunnen beoordelen wat er aan mankeerd. Op deze manier hopen wij een voor u en ons bevredigende oplossing te vinden.

Aanhef:
Naam: *
Email adres: *
Onderwerp: *
Vraag/Opmerking: *
 
Ja, houdt mij op de hoogte over verdere ontwikkelingen bij de Pindabranderij
captcha
  versturen »

André Boontjes: 06-12139561 • André Boontjes sr: 06-53717797copyrightdiscaimerprivacy statement • all rights reserved 2011

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)