Bekijk onze webshop

Op zaterdag kunt u ons vinden opde Gordiaanmarkt en het Lelycentre te Lelystad
Over ons

De Pindabranderij

Over de Pindabranderij


De Pindabranderij is een bedrijf gespecialiseerd in noten, gedroogde zuidvruchten, granen, zaden en pinda's op markten in Noord-Holland-Noord en Lelystad.

Wij onderscheiden ons door het delen van onze ruime kennis van pinda's. noten en zuidvruchten en de liefde en passie voor het werken met deze producten in onze dagelijkse voeding. Heeft u een feestje, bent u op dieet, bent op zoek naar iets 'anders' voor bij dat etentje of wilt u gewoon wat diverser en gezonder gaan eten? Vraag dan gerust eens naar onze ideeën en recepten!

Onze markten


Dinsdag:

Velserbroek

Aurora Bastion

7.30 - 16.30 uur

Woensdag:

Heiloo

winkelcentrum 't Loo

7.30 - 16.30 uur

Donderdag:

Stede Broec

de Middend

8.00 - 16.30 uur

Vrijdag:

Heemskerk

Haydnplein

10.00 - 16.45 uur

Zaterdag:

Lelystad

de Gordiaan

7.30 - 17.00 uur


Lelystad

Lelycenter

7.30 - 16.00 uur


Met vriendelijke groet en tot ziens op de markt, De Pindabranderij

UwNotenspecialist op de markt


Sinds begin 2014 zijn wij trots lid van UwNotenspecialist, een stichting ter promotie van de ambulante handel in pinda's, noten en zuidvruchten. Door heel Nederland zijn wij vertegenwoordigd door een groep kooplieden met passie voor het product en onze klanten. Wij streven ernaar om onze klanten van een kwalitatief hoogstaand product te voorzien met de daarbij behorende informatie. Wij werken er dagelijks aan om u als klant in te lichten over de nodige allergeneninformatie, duidelijke product wetenschap en natuurlijk de lekkerste recepten voor ieder moment. Maandelijks bieden wij daarbij een flyer aan met daarop een uitgelicht product en bijvoorbeeld tips en recepten.

logo UwNotenspecialist

André Boontjes: 06-12139561 • André Boontjes sr: 06-53717797copyrightdiscaimerprivacy statement • all rights reserved 2011

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)