Het recept voor tutti frutti

Het recept van een geweldige tutti frutti is even eenvoudig als lekker. Een kleur aan smaken voor combinaties met voor-, hoofd- en nagerechten.

Ingrediënten:
• 500 gram tutti frutti
• 1 steranijs
• 1 kaneelstokje
• 2 eetlepels custard
• 2 eetlepels amaretto

Laat de tutti frutti samen met de steranijs en kaneel minimaal 12 uur in een pan met water wellen en zorg dat het fruit al die tijd goed onder staat.

Schep met een schuimspaan de vruchten uit de pan en kook het vocht op met de custard en amaretto. Voeg nu het fruit weer bij het vocht en houd dit warm. Zorg er wel voor dat de tutti frutti niet aan de kook raakt waardoor het stuk kookt. Serveren bij een wildmaaltijd of als toetje met crepes en vanille ijs.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

LET OP!

Vanaf zondag 22 december zijn wij 

tot na kerst gesloten. 

Als u voor kerst nog een bestelling wilt 

plaatsen in de webshop raden we aan 

dit te doen vóór 21 december. 

Later binnen gekomen bestellingen 

worden pas na kerst weer verwerkt.

 

WIJ WENSEN IEDEREEN
FIJNE KERSTDAGEN &
EEN GEZOND NIEUWJAAR!